Meditation er en verden for sig selv

Du har sikkert allerede hørt meditation blive beskrevet på flere forskellige måder, og kort sagt går det ud på at vende opmærksomheden indad mod sjælen.

Meditation er en verden for sig selv

Det er ikke ligefrem let, hvis man ikke har træning og øvelse, hvilket man kan få flere steder hos professionelle, som hjælper en helt rigtig i gang. De fleste vælger dog at finde meditationslydbøger, som man kan købe online, og dermed let komme i gang med.

Danskerne er nemlig vilde med den sunde livsstil, og det må man sige at meditation tilbyder. Under træningen, hvor man hører om selve den mentale disciplin, kan man f.eks kører bil, og på den måde behøver det ikke være noget, som man sætter meget tid af til. Når man først går i gang med den rigtige meditation, så skal man dog være afslappet og sidde i omgivelser, hvor man føler sig godt tilpas.

Forskellige former for meditation

Hinduisme er den ældste religion, og det er Vedisk hinduisme hvorfra meditation stammer. Udviklingen af meditation har været løbende, og det bliver i dag anvendt af millioner af mennesker med forskellige trosretninger og fædrelande.

Det er dog specielt buddhisme, som man har kædet meditation sammen med, og det er skam heller ikke helt forkert. I religionen buddhisme er det nemlig et forholdsvist centralt redskab til at udvikle sig spirituelt.

Kristendommen har dog også anvendt meditation, og det er derfor slet ikke så fremmet, som mange kristne mener, det er. Kristendommen har brugt det igennem stilhed og bøn, så man kunne mærke at Kristus var i lokalet.

Islam bruger det også ved de fem tidebønner, hvor man skal fokusere på Allah. Så derfor bruger troende muslimer som følger de fem tidebønner meditation flere gange dagligt.

 

Meditation bliver også brugt aktivt på jobbet

Nu hvor vi har vist, at det ikke kun er én religion, man kan kæde sammen med meditation, så kan det endvidere fortælles, at der er mange arbejdspladser, som har bestemt, at de tilbyder mental fitness – Kort sagt, meditation.

Der skal nemlig ikke meget mental fitness til før, at man kan øge produktiviteten ved hvert enkelt medarbejder, og på den måde få endnu mere ud af arbejdsstyrken.

Her på Mindly.dk tilbyder vi forskellige lydbøger, som man kan bruge derhjemme, på jobbet eller i bilen til at begynde med. Fælles for dem alle er, at de vil hjælpe dig i gang med at få et nemmere liv, hvor du giver dig selv tid til at rense dine tanker.

Så find den lydbog, der passer dig bedst, og kom i gang fra kun 149 kr. – Husk, at vi betaler fragten! Her kan du se vores udvalg af meditation og mindfulness!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken