Mindfulness stammer fra buddhismen

Der er mange nye og alternative måder at slippe af med stress på, og de fleste stammer på den ene eller anden måde fra buddhismen. – Her iblandt Mindfulness.

Mindfulness stammer fra buddhismen

Mindfulness er kort sagt noget man træner ved meditation, opmærksomhedsøvelser og yoga, men du kan lære mere om mindfulness i dette indlæg.

På Mindly.dk finder du også lydbøger, så du kan komme i gang med at lære Mindfulness, og dermed få styr på tanker, stress og uro som opstår i hverdagen.

Hvad giver en typisk Mindfulness lydbog dig?

Som du f.eks kan se på Mindly.dk under shoppen, så er der flere forskellige bøger, som kan hjælpe dig i gang med at stresse af på den korrekte måde. De forskellige bøger/lydbøger du kan købe, har dog det til fælles, at de alle lærer dig om mindfulness meditation, så du kan få en skøn afslapning og sørge for en bedre oase af ro, mens du skal til at bruge lydbogen. – Omgivelserne er nemlig vigtige, og det bliver der derfor også lagt stærkt vægt på i starten, at du får indstillet dine omgivelser korrekt, så du kan gå korrekt i gang med afstresningen.

Efter introen vil du blive ledt til forskellige træningsøvelser, så du kan lære mindfulness meditation aktivt selv, og på den måde finde ud af, hvilket af de mange øvelser som måske passer bedst til dig. Når du har lært de forskellige øvelser, kan du bedre tømme dine tanker, hvorefter det er lettere at få ny energi og dermed overskud til at klare dagligdagen. Der er specielt mange som har vinterdepression, og her vil mindfulness meditation kunne hjælpe godt på vej!

Så hvis du ønsker fornyet energi, og måske gerne vil slippe af med nogle af dine dårlige tanker, så er nogle af de forskellige lydbøger som du finder på Mindly.dk en god ide at komme i gang med.

 

Tror du ikke på denne form for meditation?

Der er mange som taler negativt om meditation, og dermed også mindfulness. Videnskab.dk som er en kendt vidensdatabase i Danmark anerkender dog meditationsformen.

’’Stress, psoriasis, depressioner, sclerose og fobier. Den særlige mediationsform ’mindfulness meditation’ har en gavnlig, videnskabelig dokumenteret effekt på en lang række lidelser’’
- Videnskab.dk

Vil du hurtigt i gang?

Hvordan du vil i gang afhænger af dig, men hvis du vælger at downloade, så kan du være i gang med meditation, og dermed lære mindfulness i løbet af nul komma fem. – Men hvis du hellere vil have en fysisk version, så kan du også bestille den med posten, og nyde tiden mens du gør dig klar til, at du snart kan udvikle dit liv endnu mere!

Husk, at følge med på bloggen her fremover, hvor vi bl.a. vil komme ind på vægttab med hypnose og generthed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken