Vægttab med hypnose - hvordan?

Når man taler om vægttab med hypnose, går det ud på at tabe sig ved at erstatte det med en hypnotisk behandling. Behandlingen med hypnose har været et kendt fænomen i flere år, men er ikke noget man har taget yderligere notits af før nu, hvor så mange overvægtige mislykkes med deres slankekure - og hvor slankekur med hypnose giver overraskende gode resultater.

Vægttab med hypnose - hvordan?

Effekten fra hypnose er kendt fra andre steder

Et eksempel på andre måder at anvende hypnose på er blandt andet til rygestop, og når man kan stoppe med rygning via nogle behandlinger med hypnose, hvorfor så ikke opnå et vægttab via hypnosens kraft?.

I Spanien har man taget skridtet videre, og kan tilbyde folk vægttab ved hjælp af hypnose. Kort og godt bliver patienten lagt i hypnose, og oplyst om, det ikke længere er en mulighed, at spise store mængder mad. Det er en måde, hvorpå man kan manipulere ens underbevidshed, så næste gang du skal indtage føde, vil du automatisk spise små portioner uden at tage notits af det og derved få et anseeligt vægttab indenfor kort tid. Man har blandt andet et rigtigt fint eksempel på en dame der tabte sig 24 kilo. Hun havde været igennem diverse pulverkure, slankepiller og diæter alle med det samme kedelige resultat, nemlig tilbagefald. Hun hørte fra en bekendt at der var en mulighed for at komme i hypnose og den vej rundt få vægttab, nærmest automatisk, og nu hvor hun mente at alle kure var afprøvet, nåh ja, så kunne der jo ikke ske noget ved også at prøve denne “slankekur for sindet”.

Effektivt vægttab allerede fra første dag

Resultatet kom nærmest fra dag et af, for helt uden at tænke over det, blev portionerne mindre og vægtabet større, en fordeling der i mange år havde været lige omvendt. Idag er Marion som hun hedder, 24 kilo lettere og kan kun anbefale til andre overvægtige, at undersøge muligheden for et vægttab, med hjælp fra hypnose. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Læs privatlivspolitikken