Vægttab med hypnose

Vægttab med hypnose

Du tror muligvis, at du har prøvet alting, men så har du aldrig prøvet systemet "Vægttab med hypnose", der benytter sig af banebrydende audioteknikker, som viser hvordan du kan blive slank med hypnose.

Slank med hypnose – Sådan virker det!

Du har garanteret en sang der betyder noget helt specielt frem for dig.

En eller anden melodi der fremkalder bestemte følelser i dig, fordi du forbinder den med noget, der er sket for dig… og det er faktisk sådan, du kan blive slank med hypnose!

Det kan være, at det er en sang, du hørte, da du mødte din kæreste, og siden har melodien mindet dig om den episode.

Det kan være, du kommer til at tænke på noget sørgeligt, hver gang du hører en bestemt melodi, men det du i virkeligheden oplever, er en betinget refleks.

 

Hypnosen skaber din betingede refleks for vægttab

Det vil sige, at to normalt uafhængige ting bliver koblet sammen i din hjerne og får dermed en speciel sammenhæng for netop dig, og det er sådan at vægttab med hypnose er opbygget.

Via en behagelig hypnosesession vil du begynde at føle stor glæde ved sunde og nærende madvarer, hvorimod du ganske simpelthen ikke længere har lyst til usunde ting.

Vægttab med hypnose fungerer ikke sådan, at du ikke længere kan få slik og søde sager ned uden at væmmes, men tværtimod kan du lære simpelthen ikke længere have lyst til det.

Det andet ville være en slags antabus for overvægtige, og der er da ikke noget værre i verden end at have lyst til et eller andet som man ved man ikke må få, så det er ikke en holdbar vej.

 

Det er let at opnå et vægttab med hypnose

Hele systemet er opbygget sådan, at det eneste, du skal gøre, er at lytte til programmet i rolige og uforstyrrede omgivelser én gang om dagen i 14 dage.

Vægttab med hypnose foregår nemlig ligesom eksempelvist muskelopbygning, hvor en enkelt tur i fitnesscenteret ikke gør, at du er bomstærk dagen efter, men kommer du der med jævne mellemrum over et stykke tid, vil dine muskler gradvist forøges.

Derfor skal du lytte til programmet én gang om dagen i 14 dage, mens du lærer om, hvordan du kan få mere energi, større velvære og et vægttab der foregår helt automatisk, uden at du tænker over det.

Du vil lære, hvordan du bliver slank med hypnose, nøjagtigt ligesom du nu sidder og trækker vejret, uden du bemærker det!

En positiv sidegevinst er at hypnosesessionen er utrolig behagelig og afslappende, så du vil nok vil glæde dig til trancetilstanden hver eneste dag… har du god tid kan du sagtens bruge den flere gange om dagen, for hypnose er ikke farligt og kan ikke overdoseres.

Vægttab med hypnose lydbogen kan hjælpe med både at gøre dig slank og mere afstresset.

 

Vægttab med hypnose på app

Køber du den digitale version af 'Vægttab med hypnose' her på siden, får du automatisk adgang til programmet via vores smarte app.

Med app'en kan du afspille alle dine digitale programmer fra Mindly.dk, og den kan hentes til både Apple og Android, så du skal aldrig bekymre dig om, hvilken platform du benytter.

Den er desuden gratis at hente ned, så du let kan få din helt egen personlige app til vægttab med hypnose

Lær, hvordan du opnår et narutligt vægttab med hypnose - Køb her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Dorthe
Mandag, 21. August 2017
Ikke tabt mig endnu. Håber at det kommer *
Sanne Rosenmay
Tirsdag, 30. Juli 2013
Efter at have lyttet til cd'en i ca. 14 dage har jeg fået et komplet anderledes forhold til mad. Det er nu kun noget jeg tænker på når jeg er sulten, og ikke HELE tiden! Jeg kan uden problemer gå forbi kagen og sige nej tak til søde sager. *
Anonym
Søndag, 23. Juni 2013
Denne CD er den første, jeg har hørt, hvor jeg ikke på et eller andet tidspunkt blev irriteret på oplæseren. Der oplyses og oplæses/formidles forholdsvist neutralt. Dette er meget vigtigt.
Jeg har ikke tabt mig endnu (har hørt hypnosedelen 1½ måned). Men jeg har fået et noget mere afslappet forhold til mad, således at jeg nu ikke længere næsten kun tænker på mad, og hvor meget for meget jeg har spist.
Jeg spiser mindre - en del mindre, så jeg håber, det på et tidspunkt giver resultat. *
Therese
Tirsdag, 18. Juni 2013
efter jeg endelig fandt ud af hvordan jeg kan lytte til dette fra min iphone, har jeg lyttettil optagelsen og må indrømme at jeg kan mærke en forskel. Bare at have tanken om at jeg ikke er på kur men kan slappe af gør at detføles godt og jeg tror nu og virkelig er overbevist over at hvis jeg holder mig til de fem "regler" så bliver jeg slank. Jeg har tabt to kilo i 4 uger, og det er nemt.:-) ingen slankeopskrifter, ingen maddagbog, bare lytte og slappe af. *
Jette Evert
Mandag, 7. Januar 2013
Jeg kan ikke sige om det virker!! og dog så har det haft en eller anden effekt på mig mht at indtage sødt, det gør jeg stort set ikke mere (kun hvad der er i maden). Det skal dog siges, at jeg i går på dag 18 spiste fire stks, merci chocolade, som èn havde foræret mig. Jeg nød dem, men efterfølgende fik jeg faktisk mega ondt i min mave. *
Susanne Andersen
Søndag, 10. Juni 2012
Har anvendt cdèn i nu snart 3 uger og rigtig meget tilfreds.Har ca tabt 5 kg og reduseret mit faste forbrug af smertestillende med 50 %( knæ smerter)
TAK *
Linda Vinther
Lørdag, 9. Juni 2012
En rigtig god cd, hvor Henrik Bruhn effektivt taler til din underbevidsthed. Henrik Bruhn's stemme er helt fantastisk til hypnose (o: *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...