Barfodsgymnastik - bevægelse fra top til tå

Barfodsgymnastik - bevægelse fra top til tå

Nutidens dårlige fodtøj svækker føddernes styrke, og påvirker både din gang og kroppens holdning. "Barfodsgymnastik - bevægelse fra top til tå" fokuserer på at styrke fødder og ben, så de bliver bedre rustet til den daglige belastning.

Video (DVD)
  • kr. 249,00
  • kr. 149,00
  • Spar kr. 100,00

Vi glemmer tit at passe på vores krop, især ben og fødder - Det kan koste senere hen

Langt de fleste mennesker benytter fodtøj, der ikke understøtter føddernes naturlige form og facon. Det betyder, at fødderne svækkes over tid, i stedet for at blive styrket ved den daglige aktivitet. Især senere hen vil et liv med dårligt fodtøj kunne mærkes, da fødderne vil være svækket i langt højere grad end forventet, og samtidig vil man opnå en dårligere kropsholdning med øget risiko for smerter i både ryg og lænd.

Mange ved ikke, hvor vigtigt det er, for kroppens velvære, at passe ordentligt på sine fødder. Det kan gøres ved den noget dyrere løsning, hvor man investerer i speciallavede sko, der mindsker den negative belastning på fødderne, eller man kan gøre det ved den billigere, og markant sjovere, løsning, hvor man, et par gange om ugen, foretager nogle lette øvelser, der modvirker det dårlige fodtøjs negative virkning på kroppen.

Og det er netop, hvad du får med "Barfodsgymnastik - bevægelse fra top til tå".

DVD'en er udviklet af Gotvedskolen, en meget anerkendt gymnastik-skole, der fokuserer på at højne folks velvære ved fysisk aktivitet, hvor alle kan være med. Med Gotvedskolens mange års erfaring, er du dermed sikret et produkt af højeste kvalitet. I nedenstående video har du mulighed for at se et udpluk af de øvelser, der gennemgås på DVD'en.

Øvelserne kan let udføres i hjemmet, og som supplement til øvelserne med ben og fødder, indeholder DVD'en også øvelser, der styrker resten af kroppen. Med "Barfodsgymnastik - bevægelse fra top til tå" får du dermed grundlaget for, ikke bare at styrke dine fødder og din kropsholdning, du kommer også i bedre form generelt -

Vi tilbyder med andre ord et produkt, der er "must have" for dem, der vil højne deres fysiske velvære, men f.eks. ikke har tid eller råd til at gå i motionscenter. Slå til nu, og gør brug af vores tilbud om gratis fragt!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Video (DVD)
  • kr. 249,00
  • kr. 149,00
  • Spar kr. 100,00
Henter...