Hypnose for børn: Aldrig mere bange for at flyve*

Hypnose for børn: Aldrig mere bange for at flyve

Hypnosen, der hjælper med at dæmpe flyskræk, lader barnet visualisere sig selv som en stærk og rolig person, som ikke bekymrer sig om alt muligt. Programmet er naturligvis tænkt og udført i børnehøjde.

Dæmp dit barns flyskræk

Effektiv hypnose hjælper dit barn til at kunne nyde flyveturen

Børn, der føler irrelevant men stærk angst overfor et eller andet, har en fobi – præcis ligesom voksne.

Hypnose bruger visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser, og det har vist sig at hjælpe effektivt mod den slags paniske reaktionsmønstre.

Hypnose er det bedste middel, man kan ty til, når man vil ændre mønstre og tanker. Det kan gøre vores liv mere positivt, vi kan generelt fungere bedre i hverdagen – eller som her i en bestemt type situation.

Angsten er irrationel, men den ligger dybt i underbevidstheden. Med hypnose kan vi komme dybt ind i sindet og hjælpe processen på vej.*

I hypnose programmet ‘Aldrig mere bange for at flyve’, får dit barn lov til at drømme sig ind i en fantasi-verden, hvor der er optimal støtte og fokus på gode oplevelser, ro, tryghed og sikkerhed.

Dit barn skal bare lytte og følge med og får, udover en dejlig oplevelse, rykket ved tanker og hjerneprocesser, så fobien forsvinder, og det at rejse blot bliver spændende og sjovt.

 

Hvordan virker hypnosen ‘Aldrig mere bange for at flyve’?

Børn suger nemt ny viden til sig og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er, at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen der bearbejder flyskræk, lader barnet visualisere sig selv som en stærk og rolig person, som ikke bekymrer sig om flyveturen.

Programmet er naturligvis tænkt og udført i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv. Barnet slipper af med sin fobi og med sin angst for at flyve.

Desuden får barnet lagt et stærkt fundament for at opbygge endnu mere selvtillid, ro og tryghed.

Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, billeder, sanseoplevelser og tanker, som trænger dybt ind i barnets sind og skaber mere ro, sikkerhed, tryghed, fred, glæde og overskud.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

 

Sådan bruger du hypnosen til at bearbejde dit barns flyskræk

Lad dit barn lytte dagligt til historien/hypnosen i en lille periode - tag gerne mindst 10-15 dage i træk.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!

Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farligt og vil kun det bedste for dit barn - nemlig bearbejde angst og bekymring samt skabe ro og tryghed.

Husk at gøre lytningen til en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

 

App mod barnets flyskræk

Ved at bestille den digitale version af 'Aldrig mere bange for at flyve' her på siden, får I samtidig adgang til programmet via vores smarte app.

App'en kan hentes til både Apple og Android, så I altid kan have hypnosen med jer og dit barn kan nyde godt af den lige, når der er behov for det.

Lad dit barn nyde rejsen og føle sig tryg og glad med programmet ‘Aldrig mere bange for at flyve’


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Gry
Mandag, 16. Oktober 2023
Havde desværre ingen effekt på min datter, på trods af flere forsøg *
Anonym
Onsdag, 1. Januar 2020
Min søn på 12 år har hørt lydfilen 2 gange og er helbredt. Vi fløj i dag. Jeg er målløs. Seriøst imponeret!
-Anmeldelse fra Trustpilot *
Anonym
Onsdag, 1. Januar 2020
Min søn på 12 år har hørt lydfilen 2 gange og er helbredt. Vi fløj i dag. Jeg er målløs. Seriøst imponeret!
-Anmeldelse fra Trustpilot *
Milda
Tirsdag, 10. Maj 2016
Og så er vores søn ikke mere bange for at flyve!
Det hele begyndte da han var knap to år gammel. Vi skulle flyve, han kiggede gennem vinduet og så blev så forskrækket at se jorden falde ned. Han var urolig hele turen.
Næste gang vi skulle flyve, var han allerede over to år gammel, som betød at han skulle sidde alene ved lettelse og landing. Der var så hysterisk skrig, han var så bange, at stewardesser kom med en babybælt til ham. Men så skulle vi flyve igen med en anden flyselskab, og der ville de ikke give en babybælt til os og truede med at smide os fra flyen. Det var en ren mareridt.
Og nu er vores søn blivet knap fire år gammel. Vi skulle flyve igen med mange flyvemaskiner til et land langt langt væk. Jeg ville ikke risikere at ikke komme på ferien pga hans angst. Søgning på nettet har ført mig på denne side og jeg har besluttet at prøve hypnosen.
Vi har kun fået én rolig eftermiddag hvor vi liggede sammen på en sofa, rullet i nogle bløde tæpper, og lyttede. Jeg har hjulpet min søn med at ligge og lytte, ellers ville han stå op og lege med noget. Da hypnosen var slut, faldt han i søvn og sovede i nogle timer. Og da vi efter et par dage skulle flyve, var han ikke bange mere. Vi har også haft et børnebog om flyveturen med som han læste med glæde. Jeg har også taget hypnosen med på en mp3 afspiller, men det kom vi ikke til at bruge. Det er simpelthen vidunderlig! :) *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...