Hypnose for børn: Få en bedre koncentration*

Hypnose for børn: Få en bedre koncentration

Mange børn har krudt bagi og har til tider svært ved at koncentrere sig (f.eks. i skolen). Denne lydbog hjælper dit barn til at lettere finde ro og kunne koncentrere sig når det er nødvendigt med fokus.*

Sådan hjælper du dit barn til at få en større koncentration og et bedre fokus*

Børns koncentrationsevne kan have stor indflydelse på indlæring, trivsel og videre faren i livet. Koncentration og fokus tager tid at opbygge, men kan hjælpes meget på vej af visualiseringer.

Hypnose er skabt til at ændre mønstre og tanker - og gøre vores liv mere positive og til at fungere bedre i hverdagen. Evnen til at fokusere og koncentrere sig, ligger dybt i sindet - og med hypnose kan vi hjælpe processen på vej.

I hypnose programmet Få en bedre koncentration, får dit barn lov til at drømme sig ind i en fantasi verden, hvor fokus og koncentration indlæres, samtidigt med at barnet oplever en god historie. Dit barn skal bare lytte og følge med og får udover en dejlig oplevelse rykket ved tanker og hjerneprocesserne, så koncentrationsevnen styrkes og selve omstillingen gøres lettere.*

Hvordan virker hypnosen til at styrke koncentrationen for børn?

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen til at øge koncentrationen hos børn, lader barnet visualisere og opleve en spændende historie, som samtidigt indlejrer positive budskaber og træner koncentrationen. Det hele er lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv.

Lydbogen er fortalt som en god historie fyldt med metaforer og tanker som trænger dybt ind i barnets sind og skaber en stærkere koncentrationsevne.

Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

Måden du bruger hypnosen til dybere koncentration hos børn

Lad dit barn lytte dagligt til historien/hypnosen i en lille periode - tag f.eks. 5 dage i træk.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!

Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farligt - og vil kun det bedste for dit barn - nemlig hjælpe ham/hende til en stærkere koncentrationsevne.

Husk at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

Tilfredshedsgaranti på 'Få en bedre koncentration'

Hvis du/I følger programmet og efter 14 dage ikke føler der er en forbedring i barnets  koncentrationsevne, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.

Speak af Kristian Fjord.

Støt dit barn til en stærkere koncentration - Download Få en bedre koncentration her på siden


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Lørdag, 30. Juli 2016
Min datter på snart 4 år har stor glæde af lydbogen, hun virker mere afslappet og spørger selv om hun ikke må høre "manden" *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...