Hypnose for børn: Fri for mobning og drillerier*

Hypnose for børn: Fri for mobning og drillerier

Hypnosen Fri for mobning og drillerier, er designet til børn, og hjælper med dels at opbygge en indre styrke til at kunne sige fra, og ikke mindst til hvordan barnet kan håndtere drillerierne, både mentalt for ikke at lade sig påvirke...*

Sådan lærer dit barn at håndtere mobning og drillerier ved hjælp af hypnose*

Drillerier er normalt i barneårene, og allerede her former et barn sin personlighed - og ikke mindst sine evner til at håndtere drillerier nu og i fremtiden. Hvis barnet ofte bliver drillet og mobbet, og ikke har lært en god strategi for at håndtere drillerierne både internt og eksternt, kan det have meget ubehagelige følger med lavt selvværd, social indelukkethed og manglende tro på egne evner.

Hypnosen Fri for mobning og drillerier, er designet til børn, og hjælper med dels at opbygge en indre styrke til at kunne sige fra, og ikke mindst til hvordan barnet kan håndtere drillerierne, både mentalt for ikke at lade sig påvirke - og verbalt/adfærdsmæssigt for at mindske drillerier og mobber i fremtiden.*

Det er aldrig et barns eget skyld at det bliver drillet og mobbet, men der er mange ting man selv kan gøre for at dæmpe og udfordre drillerierne - og ikke mindst lære hvordan man lader de sårende ord gå ind ad det ene øre og ud af det andet.

Hvordan virker hypnosen mod mobning?

Børn suger nemt ny viden til sig, og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.
Hypnosen lader barnet visualisere og forbinde en god historie med hvad man selv kan gøre, for ikke at blive ked af det når der er nogen der prøver at drille en. Effekten er både at barnet lærer at blive upåvirket af drilleri - og at drilleriet ofte nedsættes meget, netop fordi der ikke kommer en reaktion fra barnet.

Hypnose virker bedst ved gentagen brug og bearbejdning af tankeprocesserne.

Måden du bruger hypnosen mod mobberi på

Lad dit barn lytte dagligt til historien/hypnosen i en lille periode - tag f.eks. 5 dage i træk.

Skulle barnet fra tid til anden opleve at blive drilet - eller nærmere påvirket negativt af at blive drillet igen, gentages lytningen efter behov. Husk at gøre lytningen til at en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang. Brug høretelefoner.

Tilfredshedsgaranti på 'Fri for mobning og drillerier'

Hvis du/I følger programmet og efter 14 dage ikke føler der er en forbedring i om barnets håndtering af drillerier og mobning, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Torsdag, 16. April 2015
Min søn har været "offer" for små drillerier af sine gode klassekammerater. Handler vist mest om at han skulle lære at lade tingene gå ind ad det ene øre og ud af det andet. Efter 14 dage hvor han hver aften veds sengetid lyttede til det, mærker vi en forbedring. Han har ligesom lært at sige "PYT" når lidt dumme bemærkninger flyver gennem luften *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...