Meditation for børn*

Meditation for børn

Evnen til at slappe af, give slip og finde ro har stor indflydelse på barnets læring, trivsel og videre færd i livet. Ved hjælp af hypnose kan barnet selv lære at komme dybt ind i sindet og hjælpe processen på vej.

Lær dit barn at meditere sig til mere ro, overskud og glæde i hverdagen

Børn, der ikke kan finde ro, har brug for hjælp til at slappe af og få gode vaner med regelmæssigt at være til stede i nuet og nyde det – præcis ligesom voksne.

Det giver overskud og livsglæde.

Vi burger hypnose til at hjælpe meditationen på vej og bruger visualiseringer, positiv støtte og gode oplevelser. Det har vist sig at hjælpe effektivt mod uro, manglende overskud eller livsglæde.

Hypnose er det bedste middel, man kan ty til, når man vil ændre mønstre og tanker. Det gør vores liv mere positivt, og vi kan generelt fungere bedre i hverdagen.

Lærer barnet meditation i en ung alder, har det altid et værdifuldt redskab mod stress med sig fremover.

I hypnose programmet ‘Meditation for børn’ får dit barn lov til at drømme sig ind i en fantasi-verden, hvor der er optimal støtte og fokus på gode oplevelser, ro, glæde og velbefindende.

Dit barn skal bare lytte og følge med og får, udover en dejlig oplevelse, rykket ved tanker og hjerneprocesser, så det får mere ro på, overskud, mere energi og større livsglæde.

 

Hvordan virker hypnosen ‘Meditation for børn’?

Børn suger nemt ny viden til sig og har i mange tilfælde endnu nemmere ved at få resultater ud af hypnose end voksne. Årsagen er, at børn er mere modtagelige og åbne overfor nye idéer, tanker og viden.

Hypnosen lader barnet visualisere sig selv som en rolig og afslappet person, der føler sig veltilpas og glad. Programmet er naturligvis lavet i børnehøjde, og resultaterne taler for sig selv.

Dit barn får større ro, bliver bedre til at fokusere og til at finde overskud og glæde i hverdagen. Barnet føler sig mere elsket og slapper bedre af – det styrker også selvværdet.

Det hele er fortalt som en god historie fyldt med metaforer, billeder, sanseindtryk og tanker, som trænger dybt ind i barnets sind.  Hypnose virker bedst ved gentagen lytning.

 

Sådan bruger du hypnosen ‘Meditation for børn’

Lad dit barn lytte til hypnosen. Intet andet. Gentagende lytning giver øget mulighed for bedre effekt. Det kan derfor anbefales at lytte én gang om dagen i en periode, f.eks. 10-15 dage.

Derefter kan historien/hypnosen lyttes til efter behov, eller når barnet spørger efter det!

Hypnose kan ikke overdoseres, er ikke farligt og vil kun det bedste for dit barn - nemlig bearbejde uro og bekymring og skabe ro, glæde og overskud.

Husk at gøre lytningen til en god oplevelse, så barnet har lyst til at lytte igen næste gang.

 

Meditation for børn med app

Ved bestilling her på siden får I samtidig adgang til lydbogen med meditation for børn via vores smarte app.

Appen kan hentes til både Apple og Android, så dit barn altid har mulighed for at lytte til programmet og få en dejlig meditativ oplevelse.

Glæd dit barn med 'Meditation for børn' - køb nu, og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Gitte
Torsdag, 25. August 2022
Selve lydfiler er fin, men den er for lang for min dreng. Han man max lytte til halvdelen.
Det ville være fedt hvis i kunne angive længden af filerne inden køb, såan kan vurdere om de bliver for lange eller ej. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...