Heal dig selv - Healing med hypnose

Heal dig selv - Healing med hypnose

Lær, hvordan du via hypnose kan skabe et afslappende frirum, hvor du gennem en dyb og rolig trance healer dig selv, både fysisk og mentalt.

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00

Lær at heale dig selv – med skøn hypnose

Healinghypnosen er lavet til dig, der gerne vil guides til en naturlig healing af dig selv. Hypnosen med healing giver dig en tiltrængt pause fra hverdagen og tid til at finde roen igen. Healing er en meget personlig ting, og noget som du kan sætte dig til, præcis når du trænger til det.

Hvad får du i Hypnosen til healing?

Du bliver guidet igennem en dejlig meditation og påbegynder healingen, når du er kommet dybt ned i en trancelignende tilstand.

Du får hjælp til at slappe af og heale kroppen fra top til tå. Dine tanker bliver blødt op, du finder nuet og får lov at skubbe alt, der er ubehageligt, fra dig og tage det tilbage, som du føler støtter dig og hjælper dig. Lad hypnosen og ordene guide dig tilbage til din egen vibration og i en fantastisk balance, som du måske kun sjældent har følt

Hypnose er helt ufarligt og kan ikke overdoseres – og Mindly.dk’s hypnoseprogrammer er lavet, så du kan bruge dem præcis NÅR DU TRÆNGER TIL DET. Lyt til hypnosen, når du har ondt, når du er træt, når du ikke har noget overskud – eller bare når du har brug for at få ro på og ønsker at finde og mærke dig selv igen. 

Find balancen og vend alle de negative energier og dårlige minder til ny glæde, overskud og følelsen af god energi.

Vi tilbyder som altid 100% “pengene tilbage”-garanti på vores hypnose, så du er helt sikker på enten at få noget, du er rigtig glad for, eller få dine penge tilbage.

 

Heal dig selv i dag – køb hypnosen til selv-healing her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Ruth
Mandag, 14. September 2015
Jeg har opnået en dyb ro og god fornemmelse af at bruge produktet.Det er bestemt en fordel at bruge det dagligt, men det er også fint som nødhjælp, når man blir overvældet af indtryk/stresset.
Det renser hovedet, så man igen kan få fodfæste og fortsætte sin dag. Også godt til at falde i søvn til, men bedst til en gang i løbet af dagen. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Lydbog (CD)
  • kr. 299,00
Henter...