Fri for sukker - Sukkerafvænning*

Fri for sukker - Sukkerafvænning

En hypnose lydbog der kan hjælpe dig med at slippe af med din sukkertrang.* Lydbog til sukkerafvænning indeholder værktøjer, tips og tricks til at fjerne sukkerafhængighed og finde sundheden frem igen.

Er det på tide med en sukkerafvænning?

Lydbogen Fri for sukker med hypnose giver dig en hel værktøjskasse og en komplet opskrift til hvordan du kan arbejde med din sukkertrang. Du kan påbegynde din sukkerafvænning i dag - og stå med en sundere, gladere krop allerede om kort tid.

Fri for sukker arbejder med sukkerafhængighed, giver dig værktøjer til at gøre dig klar på et sukkerstop og hjælper dig med at finde gode og sunde alternativer til sukker.

Lær hvordan du får et sundere og slankere liv uden sukkerafhængighed*

Med Fri for sukker - lydbog til sukkerafvænning kan du:

 • lære at slippe af med din sukkerafhængighed*
 • lære at spise sundere og passe bedre på dig selv og din krop*
 • ændre dine dårlige vaner enkelt, effektivt og på kort tid*
 • lære hvordan du holder dine nye vaner i fremtiden*

Som bonus får du også lydbogs-delen på tekst (PDF) så du kan slå op i de alle de gode råd og forslag. Du får den uden ekstra beregning (værdi 99 kr).

Sukkerafvænning med hypnose - lyt med på vores app

Fri for sukker indeholder en hypnose til sukkerafvænning, som hjælper dig med at skære dit sukkerforbrug drastisk ned.* Selve hypnosen kan du lytte til direkte efter køb, enten her på siden - eller ved hjælp af vores gratis app til at lytte til lydbogen og hypnosen til sukkerafvænning. Appen kan du hente efter køb, og findes både til iOS og Android telefoner.

Vi er så sikre på at hypnosen kan hjælpe dig, at vi tilbyder dig alle dine penge tilbage hvis du ikke er tilfreds. Det er vores 100% tilfredshedsgaranti.

Sukkerafhængighed kan behandles - giv dig selv chancen i dag!


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Lydbogen

1. Sukkerafvænning for alle

2. Hvordan slipper du af med din sukkertrang?

3. Sukkerholdige fødevarer

4. Trin 1: Gør dig klar - Støb fundamentet

 • Gør din krop klar
 • Gør dit sind klar
 • Gør dine omgivelse klar

5. Trin 2: Stop sukkerindtaget

 • Vælg et godt tidspunkt
 • Første uge af sukkerafvænning
 • Ekstra støtte

6. Trin 3: Find alternativer du kan lide!

 • Kig på varedeklarationen
 • Spis hjemmelavet
 • Vælg "ren" mad
 • Spis sundt fedt
 • Spiser du ude - bed om det du vil have
 • Næste trin

7. Ud med sukkeret - ind med sundheden

 • 30 dages udfordringen
 • Et sidste ord

8. Om forfatteren

Hypnosen:"Fri for sukker"

Du får også en yderst effektiv hypnose, som kan fjerne din sukkertrang, og skaber et nyt mentalt billede af dine madvaner, som du nemt kan leve efter.

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Torsdag, 14. Juli 2022
Dejlig at lytte til men desværre virker den ikke på mig. Forsøger med almindelig selvdisciplin at holde mig fra sukker men havde håbet på hjælp fra hypnosen. *
Mia
Torsdag, 30. Juni 2022
Det har intet hjulpet mig overhovedet, selvom jeg har lyttet mange mange gange *
Anonym
Mandag, 16. Maj 2022
Det virker altså bare, jeg har ikke rørt sukker i 18 dage nu og har heller ikke rigtig lyst til det. At bruge hypnosen er lige som at visualisere sig selv i en bedre udgave og så være i stand til at stå ved denne udgave af en selv. Jeg er vildt imponeret og har anbefalet den til en del *
Bodil
Lørdag, 26. Juni 2021
Jeg syntes at den virker rigtig fint, har ikke spist søde sager siden d. 29 maj, det vil sige i næsten en mdr. *
Anonym
Fredag, 21. Maj 2021
Fungerer fint. *
Ted
Torsdag, 13. Maj 2021
Jeg havde i længere tid overvejet hypnose, fordi jeg ikke kunne styre mit sukkerforbrug. Stod der en skål på bordet, skulle den spises.
Jeg havde ikke de vilde forventninger, men blev meget positivt overrasket.
Mit mål har aldrig været at droppe slik og sukker, men at kunne nyde lidt, når jeg havde lyst og har jeg aldrig kunne. Men efter 2-3 dages lytten til hypnosen, var trangen væk og i den sidste måned, har jeg spist lidt en gang imellem, men jeg kan nemt stoppe, eller sige nej tak.

Så stor anbefaling herfra. *
Gitte
Mandag, 10. Maj 2021
Jeg har tidligere blevet hypnotiseret, og ved jeg nemt tager mod hypnose.
Derfor valgte jeg at købe en lydbog med tilhørende hypnose. Kan hører den igen og igen.
Har været virkelig glad for sukker, og har haft meget svært ved at stoppe. Men denne hypnose gjorde jeg kunne og det er nu nemt for mig at tage et sundt valg. Pt har jeg gået 31 dage uden sukker, og har ved fødselsdage ikke været flov over at sige nej tak til kage, slik mv. Det er virkelig rart.

Grunden til jeg ikke giver karakter helt i top er, at lydbøgerne ikke kan downloades i appen. Dertil skal man bruge en computer, hvilket jeg ikke har. Så hvis jeg er et sted med dårlig dækning, er i udlandet mv, kan jeg ikke bruge hypnosen.
Har spurgt Mindly, men det er ikke noget som bliver udviklet. For mig tæller det ned. *
Anonym
Lørdag, 24. April 2021
Det virker kan anbefales. *
Anonym
Søndag, 4. April 2021
Vil bare sige det virker. Sukker trangen er bare væk efter få aflytninger. Kan kun anbefales. *
Anonym
Onsdag, 7. Marts 2018
Jeg har faktisk reduceret mit sukkerforbrug. Derfor 4 stjerner *
Charlotte
Tirsdag, 15. August 2017
Jeg gik fra at hungre efter sukker HVER dag, til at sige nej tak til slik og is...på 2 dage... på sommerferie. Jeg hørte hypnosen hver dag i 14 dage og hører den nu efter behov. Alle pengene værd. *
Anonym
Tirsdag, 11. Juli 2017
Det virker *
Anonym
Fredag, 3. Marts 2017
Katja
Lørdag, 30. Juli 2016
Jeg er meget positiv overrasket over hvor effektivt det har været. Det er en mdr siden at jeg har spist sukker og der er hele tiden en sætning der dukker op når jeg bliver tilbudt noget med sukker i. Det er "det er ikke en mulighed" og så forsvinder lysten. Tak for et rigtig godt produkt. Mvh Katja *
Anonym
Fredag, 27. November 2015
Det har hjulpet meget :-) *
Anonym
Tirsdag, 20. Oktober 2015
Hmmm
Ved ikke lige hvad jeg skal sige
men jeg har ikke spist sukker (slik og kager)
i 31 dage så det må vel virker :-)
*
Anonym
Lørdag, 8. August 2015
Jeg syntes det er et godt produkt som jeg varmt kan anbefale, jeg har fået det meget bedre med søde ting trangen er ikke så stor som den var før jeg startede. *
Louise
Lørdag, 16. Maj 2015
Fantastisk hypnose. *
Anonym
Lørdag, 25. April 2015
Kort og godt.. Det virker ! *
Lone
Mandag, 30. December 2013
Allerede efter første lytning hjalp hypnosen mig til at holde mig fra sukker. Det kræver dog også en vilje til at holde sig på rette vej. 14 dage holdt jeg mig helt fra sukker, så var det som om effekten forsvandt. Her er det så nok at viljen heller ikke helt var til stede, men jeg prøver igen efter jul og nytår, og tror på det nok skal lykkes.
I de 14 dage lyttede jeg til hypnosen hver dag.
Jeg kan anbefale andre at prøve. *
Marianna H.
Tirsdag, 26. November 2013
Hvis jeg kan blive sukkerfri kan alle. Jeg har om nogen været en meget stor sukkergris, der fik dissideret ubehagelige abstinenser, hvis jeg forsøgte at lægge sukkeret på hylden. Så mit liv vidner om at det virker.

Hypnosen er yderst behagelig. Man guides både via praktiske oplysninger, men også via drømmeagtige billeder. Det sætter fut under motivationen og karakterstyrken understøttes. Jeg anbefaler at man i starten afsætter lidt tid hver dag, til at lytte til hypnosen. Jeg kan varmt anbefale hypnosen. *
Anonym
Søndag, 28. Juli 2013
Susanne Skovlund
Onsdag, 24. April 2013
Den virker, når jeg hører den næsten hver dag.
Det er dog ærgerligt at der er så meget baggrundsstøj i form af stemmer der indlæser andre steder.

Men venlig hilsen
Susanne Skovlund *
Dorthe Steiniche Andersen
Onsdag, 30. Januar 2013
"Fri for sukker - Sukkerafvænning" lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg faldt i søvn under hypnosen og kan allivel mærke, at jeg har flyttet mig. Jeg vil snart lytte til den igen. Jeg har ikke haft sukkertrang og har et andet syn på de søde sager. *
Ole Nielsen
Søndag, 27. Januar 2013
Anonym
Onsdag, 15. August 2012
Synes teksten virker lidt forvirrende og har set bedre produkter fra MindSet.
Synes ikke den er dårlig, men den mangler lkge dert sidste. Derfor kun 3 stjerner. *
Camilla Petersen
Lørdag, 9. Juni 2012
Jeg har haft en meget positiv oplevelse af at benytte hypnose programmet "fri for sukker".

Jeg stoppede mit meget fysiske job for ca et år siden til fordel for skolebænken. Mit tidligere job tillod at jeg kunne spise hvad jeg havde lyst til og havde knapt bemærket at der havde sneget sig nogle rigtig dårlige vaner ind: "hvad gør det når man kan tåle det ;-) " Dog fandt jeg hurtigt ud af at denne taktik ikke harmonerer med at sidde stille det meste af dagen og jeg fik taget lidt på (ikke vildt blot 3 kg) dog irriterede det mig allermest at jeg blev ved med at stoppe i munden og følte denne afhængighed samtidig!!!
Derfor greb jeg til google og fandt din hjemmeside... var lidt skeptisk men også desperat for at få en hjælpene hånd... Ligger i eksamensstress og manglede lige lidt støtte;-)

Hypnosen hjalp allerede den første dag og mærkede hurtigt at min hjerne tænkte anderledes og sagde nej tak til det usunde... En vild underlig men skøn fornemmelse;-) Jeg er ikke 100% sukkerfri men det var nu heller ikke mit mål, men mere at kunne kontrollere mit forbrug og det er lykkedes 100% Nu er det mig der bestemmer og resultatet kan også ses ved at jeg har fået min gamle vægt tilbage... Alt i alt har det ikke blot gjort mig fri for min afhængighed, men også givet mig skøn energi og overskud til alle de andre ting i livet;-)
Jeg hørte hypnosen ti dage i træk om aften lige inden jeg skulle sove og har derefter hørt det indimellem. Det er bare rat at lytte til og skønt lige at komme væk for et øjeblik... Ikke mindst kan man blive lidt afhængig af den lækre stemme;-)

Jeg har anbefalet programment videre, men har også sagt at det måske ikke er alle som er lige modtagelige overfor denne process. *
Kirsten Feldmann Olson
Søndag, 8. April 2012
Hej Malte

Jeg havde tænkt at skrive imorgen når det er 30 dage siden jeg begyndte min rejse ud af mit slik helvede;-)

Jeg har haft en fest ved at lytte til din hypno :-) fra det øjeblik jeg gik igang og til nu har jeg haft let ved at holde mig fra alt usundt. Det er mig stadig en gåde at jeg ingen trang har til søde sager og ikk bare spiser noget andet i stedet... Jeg er SÅ tilfreds og nyder de 20min afslapning når jeg har behov for fred og hygge det er så afstressende at lytte til.
Og du ka tro jeg har tænkt mig at sige det videre til venner og andre der gider lytte

Nogen har allerede fulgt det på min facebook profil.

Min datter lyttede med en dag jeg tændte mens vi sad ved kaffen. Og.. Hun
er lige siden holdt 80% op med at drikke for meget kaffe :-/
Så det virker det virker

Nogen har oss allerede handlet på din side og flere vil helt sikkert følge når de ser at jeg taber mig. Har indtil nu tabt mig 6,4kg tillige med. Så jeg har svært ved at få armene ned.

Jeg har lært at hygge ikk handler om at stoppe søde sager i munden. For mig
handler det om ro og afslapning.

Kærlig hilsen og tusind tak for hjælpen
Kirsten Feldmann Olson *
Tina Kryger
Torsdag, 15. December 2011
Hej

Jeg startede 25. juli med at lytte til cd´en - og det går rigtig godt.

Det var især om aftenen, når børnene var lagt i seng og der endelig var tid til at sidde ned, at trangen kom over mig. Men nu er slikket erstattet af frugt - ofte vandmelon.

Jeg har ind imellem haft lyst til at tage mine sædvanlige "ture til slikkassen" og jeg har da også taget et enkelt stykke en gang i mellem. Men alt i alt er det nok blevet til max 10 stykker slik på den måned, der nu er gået. Og jeg spiser slet ikke noget i smug - som jeg gjorde før.

Jeg har ikke sat mig for at stoppe helt med at spise sukkerholdige varer. Jeg ville have mulighed for at deltage i fødselsdage og spise alle de lækre ting...troede jeg. Jeg har lige deltaget i 2 fødselsdage, som jeg så lidt frem til - nu skulle der syndes lidt og det helt "lovligt". Jeg endte med at måtte lævne den lækre hjemmebagte kanelsnegl og desserten var kun halvspist. Jeg kunne simpelthen ikke spise det. Føj, hvor var det sødt.

Det har virket for mig. Jeg får det nu ikke helt til en halv times afslapning (som det bliver sagt). Kunne godt ønske mig, at der kom en afslutning med afslapningsmusik. Jeg har nogen gange brugt det ved sengetid og vågnet op til susen - her ville det være lækket med lidt bølgeskvulp eller lign ;O)

Jeg ved ikke, om jeg direkte har lært noget. Jeg tror mere på, at min underbevidsthed har indstillet sig på, at sukker ikke er godt. Helt ærligt, så har jeg kun hørt del 1 en enkelt gang.

Jeg har anbefalet det til mine venner og bekendte.
Mvh

Tina Kryger *
Jette
Søndag, 25. September 2011
Jeg købte produktet "Fri for sukker" for at slippe af med min sukkertrang. Jeg troede måske ikke 100% på, at det ville "virke" på mig, da det lød til at være alt for nemt. Men allerede efter at have lyttet til hypnosen første gang kunne jeg mærke en forandring - og det viste sig at være lige så nemt som det lød. Jeg har ikke haft problemer med at undvære sukker. Fra den ene dag til den anden skiftede jeg cola ud med vand og slik og andre usunde og søde ting ud med sundere alternativer. Jeg har nu været sukkerfri i en måned og som ekstragevinst har jeg tabt 5 kg. Jeg vil gerne anbefale det til andre, da det er en rigtig god hjælp til at lægge sine kostvaner om. *
Mette Illum
Lørdag, 13. August 2011
Jeg er klart imponeret og positiv overrasket over dit produkt. Lydbogens intro og hypnosen har været en øjenåbner og en hjælp til at fokusere på mit sukkerindtag, som jeg vil have minimeret. Det skal dog understreges, at hypnosen ikke alene hjælper, der skal graves efter slid og motivation fra ens eget indre. Når den kamp bliver hårdt og uoverskueligt, kan jeg læne mig tilbage og samle tankerne og fokusere ud fra lydbogen. Det kræver stadig tilvæning og øvelse, men jeg er tættere på mit mål, end jeg længe har været! Jeg har allerede anbefalet til familie og venner. *
Charlotte, Næstved
Onsdag, 8. Juni 2011
Det går helt forrygende med at være sukkerfri. Jeg købte programmet, fordi jeg var i gang med at tabe mig med Weight Watchers,og det gik ærlig talt noget trægt.Første gang jeg hørte hypnosen faldt jeg i søvn ret hurtigt, men dagen efter kunne jeg mærke ,at der var sket noget. Sukkertrangen var væk, og en spegepølsemad smagte mig heller ikke rigtigt. Der skulle temmelig mange afspilninger til før jeg hørte hele hypnosen uden at falde i søvn. Jeg prøver så vidt muligt at høre det hver dag, men jeg er ikke i tvivl om, at det er dybt forankret i mig nu. Vi befinder os i december måned, med alle de fristelser der er, og jeg bliver ved med at tabe mig. Har jeg lyst til konfekt, spiser jeg et stykke eller to - tidligere ville jeg først stoppe, når der ikke var mere! Tænk, at det der skulle til for mig var hypnose. Jeg er helt afslappet omkring mad nu, og stopper nogle gange med at spise FØR tallerknen er tom - det er ligesom jeg nu kan mærke, når jeg ikke behøver mere mad, og jeg spiser også instinktivt sundere. Jeg er tæt på mit vægt-tabs-mål og det skyldes ene og alene dit program. Jeg har allerede anbefalet programmet til andre. *
Ellen-Margrethe Hansen
Mandag, 7. Marts 2011
Der gik en uge og lidt til inden jeg kom rigtig igang. Jeg er hverken overvægtigt eller spiser meget slik men til gengæld kunne jeg spise vildt meget tørret frugt og engang imellem masser af is,og det var jeg godt træt af. jeg har hørt hele dvd nogle gange, men indslagene er helt okay men for mig ved jeg ikke hvad der har hjulpet. Jeg føler at jeg falder i søvn når jeg høre "Sukkerfri" Men jeg må sige at der er sket stor forandring, har altid skulle spise et eller andet efter et måltid, det skal jeg ikke mere,stor lettelse. Har støre styrke til at gå uden om tørret frugt når jeg handler ind.

Jeg har anbefalet flere af mine venner at de skulle gå ind på "Sukkerfri" *
Gitte Rasmussen
Torsdag, 27. Januar 2011
Hej

Jeg vil da gerne komme med en lille udtalelse om produktet "fri for sukker".

Jeg har aldrig prøvet nogen form for hypnose og tvivlede lidt på om det nu overhovedet virkede på mig. Efter nogle gange blev jeg bedre til at slappe af og det kører rigtig godt nu hvor jeg lytter til programmet en gang om ugen.

Jeg har efterfølgende ikke haft nogen nævneværdig sukkertrang og det bedste af det hele er jeg overhovedet ikke finder det svært at sige nej tak. Jeg checker endda produkter i supermarkedet og går så vidt muligt udenom dem der indeholder sukker. Så jeg er rigtig godt tilfreds med at være sluppet af med dette problem og vil gerne anbefale andre at prøve det.

Med venlig hilsen
Gitte Rasmussen *
Susie Meynerd Hansen
Tirsdag, 12. Oktober 2010
Jeg startede med at høre "Fri for sukker" 5 aftener før jeg ville stoppe med at spise usundt lige før jeg skulle sove. Det vil sige, at jeg sov ind med din stemme i ørene - tænkte at du kunne tale til min underbevidsthed. Og så startede jeg min nye livsstil. Jeg er ikke faldet i vandet endnu og har ikke haft lyst til at synde før i går. Der fik jeg lyst til en kage. I stedet spiste jeg en gulerod og faldt i søvn med din stemme i ørene ;-) dette vil jeg gøre de næste 5 dage, for det virker jo.

Har tabt mig 3 kg på 3 uger, hvilket er tilfredsstillende for mig. Jeg er selv meditationslærer og har undervist i 5 år så jeg er meget kritisk overfor stemmer m.m. men du skal have ros. Du taler med en behagelig stemme og jeg bliver afslappet både i krop og sind af den. Jeg har anbefalet dig til alle mine kunder og kursister som har brug for dig. *
Sisse Winther
Mandag, 11. Oktober 2010
Det er et kanon godt produkt, jeg kunne falde helt hen til din stemme, det er 20 minutter, hvor jeg kunne slappe helt af, og var 100 % modtagelig for din hypnose. Jeg er helt sukkerfri, og har tabt mig 4 kilo på en måned Jeg har haft en sukkertrang der har styrret hele mit liv, i mange år. Jeg kan stærks anbefale det til andre, jeg er et rigtig godt eksempel, for jeg troede ikke på at noget kunne hjælpe på mig. I starten hørte jeg programmet hver dag, nu bruger jeg det ca en gang om ugen. *
Anne Meldberg Udbø
Onsdag, 27. Januar 2010
Til min store overraskelse virker denne form for hypnose faktisk. Jeg har svært ved at falde i søvn om aftenen og lytter derfor til afslapning på min ipod. Denne sukkeafvænning har faktisk givet mig 2 fordele: jeg falder lettere i søvn om aftenen samtidig med at jeg lytter til sukkerafvænningen og jeg har ikke så stor sukkertrang mere. Jeg kan især mærke det når jeg er ude og handle. Jeg er simpelt hen ikke interesseret i slik hylderne mere. Jeg skal næsten "tvinge" mig selv til at gå derhen hvis jeg køber ind til familien. Men også det er reduceret væsentligt fordi det er mig der står for indkøbene. Så det har egentlig haft inddirekte effekt på resten af familien også. Det samme gør sig gældende med kager og den slags. Det interesserer mig simpelt hen ikke mere. *
Heidi Borchmann
Søndag, 3. Januar 2010
Jeg har læst materialet igennem en gang (kun). Men jeg har lyttet til NLP hypnosen mange gange (2-4 gange pr. uge). Det har lettet min sukkerafvænning meget. Jeg har tidligere forsøgt med "en kold tyrker", men det har altid været utroligt svært og jeg har lidt meget under abstinenser, hvor alle mine tanker har drejet sig om sukker og jeg har været i dårligt humør m.m. Men denne gang har jeg faktisk næsten ingen abstinenser haft. Det har i mange, mange år været sådan at bare jeg spiste f.x. et lille stykke kage så hang jeg tilbage i sukkerafhængigheden igen. Det har jeg ikke gjort denne gang! Det er bare så dejligt. Jeg får stadig trang til sødt, men jeg kan relativt hurtigt undertrykke det og vælge at spise noget der er sundere i stedet. Så jeg har planer om at blive ved med at lytte til NLP hypnosen mange gange ud i fremtiden.

Ja, jeg kan godt finde på at anbefale produktet til andre (hvis de indrømmer at de har problemer med sukkerafhængighed, men det er der stadig ikke så mange der vil)...

Så alt i alt vil jeg takke dig mange, mange gange for dit fremragende produkt. Jeg ønsker blot at jeg havde haft adgang til det for 20 år siden!!! *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...