Stop trøstespisning - lær at spise når du har brug for det*

Stop trøstespisning - lær at spise når du har brug for det

Trøstespiser du? Med Stop trøstespisning lærer du at spise, når du er rigtigt sulten og lade være, når du ikke har brug for det. Ligetil og effektiv hypnose til dem, der trøstespiser og vil have et sundere forhold til mad, uden trangen til trøstespisning.

Lær, hvordan du undgår trøstespisning og bryder vanen*

En god og sund kost er basis for ethvert vægttab, især hvis man trøstespiser, men mange som prøver at tabe sig eller bare prøver at spise sundt kommer til at spise usunde ting, eller bare spise for meget - når de oplever negative følelser, stress, kedsomhed eller lign.

  • Har du nogensinde prøvet at spise, selvom du ikke var sulten?
  • Eller har du prøvet at spise usunde ting for at komme i bedre humør?

Så er hypnosen Stop trøstespisning på lydbog, værd at tage et kig på!

 

Mange trøstespiser af forskellige årsager

Der er mange forskellige grunde til, at vi trøstespiser. Fælles for dem er dog, at det kortvarigt gør os gladere på den ene eller anden måde, selvom det efterfølgende kan have den modsatte effekt. Trøstespisning kan være svært at komme ud af, men det er på ingen måde umuligt, hvis man får den rigtige støtte.

Med hypnosen Stop trøstespisning er du godt på vej mod en hverdag, hvor du ikke trøstespiser, og hvor du ikke længere føler trang til at spise usunde eller unødvendige ting.

 

Med hypnosen Stop trøstespisning er der hjælp at hente:

  • Du kan lære at kende forskel på, hvornår du er sulten, og hvornår du bare prøver at håndtere negative følelser med mad.
  • Lær, hvordan du kan finde ny ro og få en bedre kost - og lær at spise det rigtige når du har brug for det.
  • Du får en enkel hypnose, som hjælper dig med at træne dine tanker og dit sind til at vælge det rigtige, så du ikke længere trøstespiser automatisk, fordi det er blevet en vane.

Trøstespiser du, eller kommer du til at spise, selvom du ikke er sulten? Så er Stop trøstespisning lige noget for dig.

Alle kan lære at overvinde deres trøstespisning, det kræver bare den rette støtte. Det får du med vores effektive hypnose på lydbog, som lærer dig, hvordan du ændrer dine tanker om mad og dine spisevaner til det, du ønsker. Der er fuld tilfredshedsgarenti på programmet!

Hypnosen mod at trøstespise fungerer bedst, hvis du i en periode lytter til den dagligt, og derefter hører den en gang i mellem (f.eks. når du føler lyst til at spise, selvom du ved, du ikke er sulten, eller på tidspunkter hvor du normalt trøstespiser).

 

Trøstespisning Behandling med app

Når du køber hypnosen til at behandle trøstespisning, kan du hente vores app til at lytte til hypnosen. Appen er let at gå til, og er gratis at hente efter køb. Der kan du også samle alle dine lydbogskøb fra Mindly.dk, og altid have dem med i lommen. Det er nemt lige at kunne sætte hypnosen til trøstespiseriet på inden du fx. når hjem til køkkenskabene, hvis du har haft en dårlig dag eller trænger til noget støtte i processen.

Husk vi tilbyder 100% Tilfredshedsgaranti på vores egne hypnoser, så giv dig selv chancen og kom din trøstspisning til livs.

 

Prøv den effektive hypnose på lydbog her - og lyt med det samme efter køb


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Spor 1: Stop trøstespisning (uden musik)

Spor 2: Stop trøstespisning (med meditativ musik af C. Vald)

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Torsdag, 16. September 2021
Fra dag et oplever jeg at det pludselig er nemt at lade være med at spise på diverse følelser. Jeg har enda haft en bøtte is liggende i fryseren i mange dage uden at få lyst til at spise det. Det er aldrig sket før at is har overlevet natten i min fryser. Efter et par uger havde jeg lige tilbagefald i gamle vaner to dage. Men så hørte jeg hypnosen igen og alt var ok igen. Skal dog sige at jeg hele vejen har lyttet til hypnosen 2-3 gange om dagen. Både om dagen mens jeg er vågen og opmærksom og så som godnathistorie når jeg skal sove.
Jeg er meget imponeret over virkningen og kan klart anbefale at prøve :-) *
Anette
Fredag, 24. Januar 2014
Jeg har aldrig rigtig troet på hypnose, men ville gerne prøve, da jeg er træt af mit overforbrug af mad og især alle de usunde ting som jeg trøster mig af.
Allerede efter første gennemlytning, syntes jeg der skete en forandring. Jeg er begyndt at spørge mig selv, hvad det er der gør, jeg gerne vil have mad - eller især det usunde giftige mad. Det har hjulpet mig til, jeg kan handle på min følelse i stedet for. Nøjagtigt som lovet!
Jeg har nu hørt "stop trøstespisning" i fire dag, og jeg er sikker på det er vejen frem for mig! Jeg glæder mig ligefrem til næste gang jeg skal høre den dejlig rolige stemme, der formår at få mig i en "dyb søvn" - noget jeg ALDRIG troede muligt på denne måde. Kun positivt! Jeg er overbevist, og jeg kan kun anbefale andre at prøve det!
Tusinde tak! *
Anni G Christensen
Torsdag, 28. November 2013
Marianna H.
Tirsdag, 26. November 2013
Jeg har været en massiv trøstespiser. Jeg har i mange år lidt af kroniske smerter, og når man lider af den slags, så prøver man at finde veje til det ”nødvendige lykke hormon”, som jo mange oplever ved at spise især usunde ting. Og selv om man ved at ”lykkerusen” er en hurtig tur med ruchebanen, ja så er man åbenbart villig, til at risikere den uundgåelige nedtur, i form af
humørsvingninger, depressive tanker og overvægt.
Så det er klart jeg er ovenud lykkelig for hypnosen, der kun har positive virkninger.

Hypnosen og den indledende undervisning ”Stop trøstespisning” har været yderst virkningsfuld for mig. Undervisningen er let forståelig og med flere aha oplevelser undervejs. Godt at få noget teori før selve hypnosen. Både stemmeføringen og de billeder der bliver brugt under hypnosen, er virkelig
behagelige. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Jeg anbefaler at man i starten afsætter lidt tid hver dag til at lytte til hypnosen. *
Dorthe Kjærholm
Mandag, 7. Oktober 2013
kan varmt anbefales til andre der trøstespiser, og vil stoppe, jeg føler en mere ro i kroppen, i forhold til mad. *
Helle Brokholm
Tirsdag, 6. August 2013
Jeg lytter bare, og så er den klaret. Jeg har ikke spist forkert, ikke engang i ferien. Jeg har ikke lyst til usunde ting og skal ikke tage mig sammen for at lade være, og gevinsten er at jeg taber mig. Jeg har lyttet til det næsten hver anden dag, det er en dejlig pause at få. *
Maiken Andersen
Søndag, 28. April 2013
Jeg har haft en super effekt ved at lytte til hypnosen. Jeg kombinerer det med en slankekur, og trangen til det søde har ikke været der i ca 3 uger.Er super super tilfreds med resultatet. vil gerne høre om det er muligt at bruge flere forskellige hypnoser ad gangen.
Med venlig hilsen Maiken Andersen *
Anonym
Lørdag, 15. December 2012
Rikke
Mandag, 10. December 2012
Jeg glæder mig hver dag til de 20 minutter,hvor jeg bare skal slappe helt af. Det er virkelig dejligt. Meget overraskende, så hjælper det mig til at tænke meget over om jeg er sulten, eller ej. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...