Music for Mindful Living

Music for Mindful Living

Music for Mindful Living giver dig mindfulness musik til hele dagen, lige fra du står op, til du går i seng. Det perfekte album for dig, der vil have en mere mindful hverdag eller ønsker et effektivt supplement til et liv med mindfulness.

Musik til hele dagen med Mindful Living

Med albummet Music for Mindful Living får du mindfulness musik til flere forskellige tidspunkter af din dag; både når du står op, er på arbejde, skal slappe af, og når du skal i seng.

Musikken hjælper dig til at bevare din opmærksomhed i nuet med en blanding af behagelige toner, let sang og associerende lyde fra verden omkring os, så hvert nummer passer perfekt til de forskellige tidspunkter på din dag.

Music for Mindful Living er komponeret af Henrik Koitzsch, der bruger sin store viden om hvad musikken kan, og hvilke toner der kan guide dig i en hensigtsmæssig retning af det, som du gerne vil.
Numrene afspilles med 432 Hz, der også er kendt som universets gyldne ratio; et særligt harmonisk forhold, som går igen over alt i naturen, bl.a. i planter og dyr, men også i selve Solen, Jorden, Månen og de andre himmellegemer.
Den gyldne ratio, der også kaldes Phi, er med andre ord ét af universets grundlæggende forhold, som verden er bygget op efter, og som opfattes specielt behageligt og harmonisk for os mennesker - perfekt for musik til mere mindful living.

Det får du med Music for Mindful Living

Albummet Music for Mindful Living indeholder 4 selvstændige stykker mindfulness musik, der fokuserer på en særlig del af dagen. På den måde kan du altid give din hverdag et ekstra skud mindfulness, når du føler behov for det.

Mindful living 1 - Waking up

Albummets første del starter blidt, og giver dig en god og frisk morgen med en blanding af særligt klaver- og guitartoner med fugle og let sang i baggrunden. Det perfekte stykke mindfulness musik at starte dagen på!

Varighed: 11:57 minutter.

Mindful living 2 - Work

Anden del er mere energisk end første del, og hjælper dig med at fokusere, når du er på arbejde, så du ikke sygner hen og lader tankerne flyve. Nummeret holder dig i nuet, uden at være forstyrrende, og er en rigtig god støtte på arbejdspladsen.

Varighed: 11:25 minutter.

Mindful living 3 - Relax

Når du kommer hjem fra arbejde, har du sikkert brug for lige at slappe lidt af og bare bruge 10 minutter på at samle dig. Det kræver ofte ikke mere, og her kommer tredje del af albummet til sin ret. Et dejligt stykke mindfulness musik, hvor du kan lægge arbejdsdagens stress bag dig, centrere din bevidsthed og blive klar til resten af dagen.

Varighed: 9:35 minutter.

Mindful living 4 - Sleep

Sidste del af albummet gør dig klar til en god nats søvn, hvor du lader din krop føle dens naturlige træthed og ikke fokuserer på dagens hændelser. En god afslutning på en mindful dag.

Varighed: 13:33 minutter.

Bliv mere afslappet og nærværende med Music for Mindful Living - harmonisk mindfulness musik til hele din dag. Køb nu, og download med det samme.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Lørdag, 15. April 2017
Får mig til at slappe helt af, perfekt baggrund til badet *
Mimi
Søndag, 15. Januar 2017
Lækkert musik, kan kun anbefales! *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...