Mindre stress - Reducer stress, spændinger og anspændthed*

Mindre stress - Reducer stress, spændinger og anspændthed

Der er ingen grund til at bære rundt på dårlig energi, spændinger i skuldrende og lade sit liv påvirke af stress. I Mindre Stress får du musik, en hypnose og en dejlig lyd af havbølgerne til at hjælpe dig over i en stressfri og afslappet tilstand.*

Få mindre stress i dit liv - nu og her!*

Du kan også få bearbejdet unødig stress og anspændthed - og finde fornyet energi og overskud. 

Med hypnosen Mindre stress får du en dejlig og afslappende hypnose der hjælper dig med at opnå en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag.* Hver gang du lytter vil du opleve en komplet afslapning af din krop og dine tanker. Efter meget kort tid vil du takke dig selv, for endelig at få et frirum, hvor du kan lade op og få fornyet energi.

Mindre Stress hypnosen tilbyder dig hjælp til:

  • Få dæmpet stress, spændinger og anspændthed
  • Find ro i din krop
  • Få en dyb og naturlig afslapning
  • Lær at stille al "bagagen" fra dig og find overskud til hverdagen*

Mindre stress med app

Vores hypnose til at dæmpe stress, kan du lytte til på vores gratis app, som du kan hente efter køb. Det er super nemt og virker til både iOS og Android. Med Mindre Stress hypnosen i lommen, kan du altid få et skud energi og en totalt afslapning af krop og sind. Husk høretelefonerne!

Mindre stress med garanti

Vi er sikre på at du bliver glad for hypnosen til at dæmpe stress og tilbyder dig 100% pengene tilbage garanti på dit køb. Du kan bare lytte og nyde - og finde dit nye stressfrie jeg frem, helt uden risiko.
 

Få hjælp til at blive mindre anspændt og stresset i dag med hypnose som download lige her på siden. Giv dig selv chancen for mindre stress i hverdagen og mindre stress på jobbet. Du fortjener overskud og glæde i dit liv.

Køb Mindre stress hypnosen her - Du kan lytte direkte efter køb.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Michelle
Onsdag, 28. Maj 2014
efter at have lyttet til denne lydbog i et stykke tid, begynder min krop helt af sig selv at slappe af bare jeg tænder for Malte Langes stemme.. det er da vidunderligt!! har bestemt hjulpet mig til at geare ned *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...