Svimmelhed hypnose - Slip af med din svimmelhed

Svimmelhed hypnose - Slip af med din svimmelhed

Lær, hvordan du kan slippe af med svimmelhed med denne afslappende og effektive hypnose.

Slip af med din svimmelhed ved hjælp af hypnose

Afhjælp pludselig eller konstant svimmelhed i din hverdag

Med hypnosen mod svimmelhed får du straks effektiv hjælp til at dæmpe din svimmelhed, få mere ro på og komme tilbage i balance.

Du bliver guidet igennem en afslapning, og finder en ny indre ro og balance – som måske har været langt væk på det seneste.

Du vil opleve en ny form for harmoni i din krop og finde nye bevægelsesmønstre.

Hele hypnosen er lavet for at støtte dig, gøre dig stærkere og finde nye, rare følelser i din krop. Genvind balancen og slip af med svimmelheden.

 

Hypnose mod svimmelhed - Hvordan virker det?

Mange ting kan gøre, at man bliver svimmel, bl.a. træthed, hovedpine, spændinger eller stress. Det kan både komme til udtryk som en pludselig svimmelhed, eller det kan være mere konstant, men fælles er, at man gennem hypnosen kan mindske virkningerne af sin svimmelhed.

Hypnose er skabt til at bearbejde vores tanker og følelser. Når vi bliver guidet gennem den hypnotiske proces, kan vi lære os selv ikke at reagere på de faktorer, der normalt gør os svimle.

Vi kan også lære ikke at reagere så kraftigt på svimmelheden, når den opstår, ved at hjernen automatisk ikke fokuserer på den. På den måde vil ens svimmelhed virke mildere og mere til at have med at gøre, hvis den opstår.

 

Hvordan bruger jeg hypnosen mod svimmelhed?

Lyt til hypnosen dagligt i 10 dage - og derefter efter behov. Du kan ikke bruge hypnosen forkert, det er helt ufarligt, og du kan ikke overdosere det. Bare lyt, nyd, slap af – og lad hypnosen guide dig ud af svimmelhed.

Husk, vi tilbyder 100% “pengene tilbage”-garanti, så vi sikrer, at du enten bliver glad for dit køb eller får dine penge igen.

Giv dig selv chancen for at slippe for at føle dig svimmel allerede i dag. Lyn-hypnose - hjælper dig til at slippe af med svimmelhed på 20 minutter.

Svimmelhed app

Husk også, at du får direkte adgang til hypnosen via vores smarte app, når du bestiller den digitale version her på siden.

App'en kan hentes til både iOS og Android, så du altid kan kan få hjælp til svimmelhed, når du har brug for det.

 

Slip af med din svimmelhed i dag – køb hypnosen her og lyt med det samme


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Frits
Onsdag, 6. September 2023
Jeg købte produktet i håb om at min svimmelhed kunne fjernes helt. Efter de første par dage, synes jeg det hjalp, men efter nu ca. 14 dage, må jeg konstatere at jeg stadig har svimmelheden.
Jeg synes ideen er god. *
Tina Olsen
Lørdag, 4. Juni 2016
Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvor virksomt det er , jeg har kun prøvet det hver dag i 14 dage men der er ingen mirakler indtrådt ... tror måske at jeg skal bruge det i længere tid , jeg fortsætter i hver tilfælde og ser om ikke det kan hjælpe på længere sigt *
Susanne
Torsdag, 31. Marts 2016
Vil tro at dette produkt kan hjælpe nogle ,det virker beroligende og alt efter hvad årsagen er til ens svimmelhed ,så vil det nok have en effekt for nogle . Desværre har det ikke hjulpet mig . *
Kathe
Søndag, 20. Marts 2016
Super god *
Ebbe
Onsdag, 30. December 2015
rigtig godt *
Grethe
Lørdag, 21. November 2015
Jeg har været glad ved den,den har hjulpet mig når jeg er svimmel,jeg lider af Meniere en sygdom hvor der kommer nogle grimme svimmel andfald.Venlig hilsen Grethe *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...