Superkuren*

Superkuren

Ingen unødig nonsens, bare rene teknikker, opskrifter og instruktioner... hvordan ville du have det, hvis du var tabte alt det overskydende fedt du havde? Få hjælp af Superkuren her - lyt med det samme efter køb

Din nye superkur - Sådan taber du dig så meget som muligt, så hurtigt som muligt*

Alt foregår indenfor sundhedsmæssigt forsvarlige rammer!


Lær hvordan du kan opnå et hurtigt vægttab i løbet af 2-3 uger og få en god kickstart på enhver slankekur!* 

Vi ved jo allesammen, at det gælder om at få en sund og nærende kost og generelt undgå hurtige løsninger... men jeg af alle, ved hvor meget man kan have brug for en god kickstart, med et effektivt resultat, hvis man skal bevare motivationen.

Der findes ikke noget værre, end at gå på vægten og se et tal der er større end det man frygtede. I den situation, er den mest naturlige reaktion at kigge efter effektive løsninger, der virker nu og her... og "Superkuren" er netop den løsning.

Her får du den direkte opskrift på det absolut maksimale vægttab på kortest mulig tid, indenfor sundhedsmæssigt forsvarlige rammer! Måske det også virker for dig?


Hvad er Superkuren af Henrik Bruhn?

Superkuren af Henrik Bruhn kommer i form af en lydbog, som du kan downloade og lytte til - enten på din computer eller på vores gratis app. Du får Henriks bedste opskrift på at tabe dig mest muligt, på kortest mulig tid. 

Henrik Bruhns erfaring med slankekure, vægttab og kost/kropsforandring skinner igenne - og der er meget du kan lære. 

 

Hvordan kan Superkuren hjælpe dig?

Lydbogen er indtalt af Henrik selv, som guider dig hele vejen igennem. Henrik ved en ting eller to om at skabe en superkur - han har nemlig tabt 100 kg på bare et år!

Henrik vejleder dig til hvordan du, på en sund og forsvarlig måde, taber dig mest muligt. Lydbogen er perfekt til at starte en større slankekur med, så du kommer godt fra start. Den kan også bruges til, lige at hive de sidste par kilo af efter en tid med for meget god mad, vin og søde sager.

Hvad er en superkur egentlig?

Ingen unødig nonsens, bare rene teknikker, opskrifter og instruktioner... hvordan ville du have det, hvis du var 8 kilo lettere om 3 uger?*

 

Superkur med garanti for resultat eller pengene tilbage

Hvis du følger Henriks råd i Superkuren, garanterer vi et vægttab du både kan se og føle* - ellers får du alle dine penge tilbage. Bare benyt vores 100% Pengene tilbage garanti. 

 

Spild ikke mere tid... gå igang med Superkuren lige nu! Det er let, enkelt og hurtigt at komme i gang med din kur.


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...