Mindfulness CD (Simon Krohn)*

Mindfulness CD (Simon Krohn)
  • Forfatter: Simon Krohn
  • Udgave: Lydbog (CD)
  • Sprog: Dansk

Skøn mindfulness dobbelt CD med Simon Krohn. Lær, hvordan du bliver mere nærværende i nuet, så hverdagens stress og jag forsvinder, og du får mere energi til at gøre de ting, du holder af med Simon Krohns Mindfulness CD

Mindfulness CD med Simon Krohn

Mindfulness er essensen af Buddhisme og yoga. Mindfulness-meditation defineres som evnen til at opleve og rumme øjeblikket, præcis som det er. Betegnelsen rummer en række forskellige teknikker, men associeres ofte med buddhistisk meditation. Teknikkerne er designet til at skabe ro i sindet samt træne koncentration og rummelighed. De er simple at udføre, men svære at mestre.

På Mindfulness CD’erne af Simon Krohn bliver du guidet godt på vej i seks forskellige mindfulness-teknikker: Afspænding, vejrtrækningsøvelser, et yogaprogram, samt tre meditationsteknikker, der supplerer hinanden. De seks lydspor varer 20 minutter hver, og kan benyttes enkeltvis eller sættes sammen til en længere sekvens.

Sådan bruger du Mindfulness CD'en fra Simon Krohn

Teknikker virker forskelligt på forskellige mennesker. Tanken er derfor, at du benytter den eller de teknikker, der virker bedst for dig. CD’erne og den tilhørende booklet forklarer teknikkerne grundigt, og med lidt træning vil CD’erne sætte dig i stand til at meditere på egen hånd.*

Sprog: Dansk.
Varighed: 120 minutters materiale i alt.
Dobbelt CD

Om underviseren

Simon Krohn er Danmarks højst certificerede yogalærer indenfor Yoga Alliance (verdens største yogaorganisation). Han er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi og har taget en kropsterapeutisk efteruddannelse. Simon har undervist i yoga i otte år og underviser nu både yoga, meditation og filosofi på en række yogalæreruddannelser, samt gennem firmaet MindYourself.

Du kan læse mere om Simon Krohn her.

Bestil Mindfulncess CD'en med Simon Krohn i dag - Der er gratis fragt


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Henter...