Bliv bedre til at lytte*

Bliv bedre til at lytte

Lær, hvordan du bliver bedre til at lytte aktivt og fokusere på, hvad andre siger. Aktiv lytning giver bedre kommunikation og færre misforståelser.

Lær at lytte aktivt med lydbog

Hypnoseprogrammet er udviklet til at hjælpe dig med at blive bedre til at lytte aktivt, så du kan forbedre din kommunikation med andre.

Til tider kan vi have svært ved at lytte. Ikke fordi vi ikke hører ordene, den anden siger, men fordi vi ikke reélt forsøger at forstå dem - glemmer at lytte nok efter, hvad andre faktisk mener, når de siger noget.

Det påvirker kommunikationen både i arbejdslivet, men bestemt også i privatlivet.

Med hypnose kan du vende procesen og få indstillet din hjerne og tanker, så du bliver bedre til at lytte aktivt til modparten.

Nyd godt af resultatet, og kom tættere på menneskene omkring dig.

Hør om videnskaben bag hypnose herunder

 

Øvelser i aktiv lytning med hypnose

I programmet "Bliv bedre til at lytte" bliver du guidet gennem en proces, som gør dig i stand til at kode dine tanker og vaner om.

Ved at gøre det, giver du dig selv muligheden for at skabe et nyt fundament i dit sind, hvor du, til sidst helt automatisk, vil begynde at lytte mere aktivt til, hvad andre har at sige.

Når du gør det, vil du få så meget mere ud af din kommunikation med andre, ligesom de også vil få mere ud af det.

For det er nemlig kernen i aktiv lytning - At lytte er at lære, og med hypnosen fra Mindly.dk har du et solidt grundlag for at øve din aktive lytning, så du kan gøre dit til at I ikke taler forbi hinanden.

 

Sådan bruger du hypnosen til aktiv lytning og kommunikation

Lyt dagligt i 14 dage til hypnosen. Efter de 14 dage lader du bare hypnosen gøre sit arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt i din kommunikation med andre.

Tænk gerne dagligt over, hvordan du kan lytte bedre til andre og udvise mere opmærksomhed. For hvis du er det, vil du automatisk få mere respekt og velvilje fra modparten.

Efterfølgende kan du lytte efter behov.

Husk på, at hypnose kan ikke overdoseres, ikke er farligt, og at hver gang du lytter, forstærker du effekten af tidligere lytninger.

 

App til aktiv lytning bedre kommunikation

Bestiller du den effektive hypnose til aktiv lytning som download her på siden, får du også adgang til den via vores smarte app, som du naturligvis kan hente til både Apple og Android.

På den måde får du din egen app til bedre kommunikation, og du vil altid kunne lytte til den, selv når du er på farten og måske lige har brug for nogle øvelser til aktiv lytning, f.eks. inden et møde eller en jobsamtale.

Du kan desuden supplere med flere af programmerne i vore omfattende katalog, så du har mulighed for at arbejde med lige nøjagtig de forbedringer, du ønsker, når du vil.

Vi tilbyder desuden 14 dages fuld returret på digitale programmer købt her på siden, så du er sikret en god oplevelse.

Lær at lytte aktivt - få bedre kommunikation med effektiv hypnose


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Peter
Onsdag, 4. Oktober 2017
Super godt. Virker meget afslappende og virksomt mht at blive bedre til at lytte. Lyd neveauerne er meget fine. Til forskel for det næste køb jeg lige har gjort: Selvværd, hvor lyd neveau og stemme svinger alt for meget - også i kvaliteten... Håber der kommer en bedre version af Selvværd. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...