Bliv bedre til at lytte*

Bliv bedre til at lytte

Lær, hvordan du bliver bedre til at lytte og fokusere på, hvad andre har at sige. Få bedre kommunikative evner og kom nærmere menneskerne omkring dig. Bliv bedre til at lytte i dag.*

Lydbog (CD)
  • kr. 299,00

Lær, hvordan du kan blive bedre til at lytte*

Hypnoseprogrammet er udviklet til at hjælpe dig med at blive bedre til at lytte.

Til tider kan vi glemme at lytte nok efter, hvad andre siger. Det påvirker kommunikationen både i arbejdslivet, men bestemt også i privatlivet.

Med hypnose kan du vende den procesen og få indstillet din hjerne og tankeprocesser, så du bliver bedre til at lytte. Nyd godt af resultatet, og kom tættere på menneskene omkring dig.

Bliv bedre til at lytte med hypnose

I hypnoseprogrammet Bliv bedre til at lytte får du muligheden for at kode dine tankeprocesser om, og tillade dig selv, helt automatisk, at lytte mere til hvad andre har at sige. Det bliver nemt og automatisk - og du får så meget igen.*

Måden du bruger hypnosen til at blive bedre til at lytte

Lyt dagligt i 14 dage til hypnosen. Efter de 14 dage lader du bare hypnosen gøre sit arbejde med underbevidstheden og vise sin effekt i din kommunikation med andre.

Tænk gerne dagligt over, hvordan du kan lytte bedre til andre og udvise mere opmærksomhed. Efterfølgende kan du lytte efter behov - husk på, at hypnose kan ikke overdoseres, ikke er farligt, og at hver gang du lytter, forstærker du effekten af tidligere lytninger.

Tilfredshedsgaranti på 'Bliv bedre til at lytte'

Hvis du følger programmet og efter 14 dage ikke føler, der er en forbedring, tilbyder vi fuld pengene tilbage garanti på programmet.

Lær at blive bedre til at lytte - start allerede i dag!*


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Peter
Onsdag, 4. Oktober 2017
Super godt. Virker meget afslappende og virksomt mht at blive bedre til at lytte. Lyd neveauerne er meget fine. Til forskel for det næste køb jeg lige har gjort: Selvværd, hvor lyd neveau og stemme svinger alt for meget - også i kvaliteten... Håber der kommer en bedre version af Selvværd. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Lydbog (CD)
  • kr. 299,00
Henter...