Speed reading - Lær at læse med lynets hast*

Speed reading - Lær at læse med lynets hast

Få sat turbo på dine studier allerede i dag ved at øge din læsehastighed til helt nye højder ved hjælp af denne spændende hypnose.

Lær speed reading og læs med lynets hast

  • Vil du gerne kunne læse langt hurtigere?
  • Bruger du alt for lang tid på hvert kapitel?
  • Ville du ønske, du kunne læse lynende hurtigt?

Så kan hypnose hjælpe dig med at lære speed reading!

Programmet "Speed reading - Lær at læse med lynets hast" kan bl.a. hjælpe dig til et lettere studie. Med hypnosen tilegner du dig en ny og lynhurtig måde at afkode studie-stoffet på, uden at miste forståelsen undervejs.

Hør om videnskaben bag hypnose herunder

 

Hvordan kan speed reading hjælpe dig?

Hypnosen er skabt præcis for at hjælpe dig med at læse lynhurtigt og alligevel forstå stoffet. Det er nemlig muligt at tilegne sig stoffet langt hurtigere ved hjælp af hypnose og visualisering, når man oparbejder en rytme i sin læsning.

Hypnosen er let-lyttet og meget effektiv til at hjæpe dig med at lære en ny måde at læse på, hvor du ikke spilder tiden. Samtidig bearbejder den blokeringer, som før kunne bremse dig i at læse hurtigt.

Det er vigtigt, fordi vi ofte begrænser os selv ubevidst, fordi vi dybest set ikke ønsker et "nederlag", når vi læser. Alligevel viser det sig, at vores forståelse og evner til at læse ofte langt overstiger vores egne forventninger, når vi giver slip på blokeringerne.

Speak af Anja Lysholm


Hypnosen Speed reading - Lær at læse med lynets hast tilbyder:

  • Du får hjælp til at lære en lynhurtig læseteknik gennem hypnose og visualisering
  • Du får en dejlig og afslappende hypnose, som kan hjælpe med at bearbejde din bekymring for ikke at kunne læse og forstå hurtigt nok
  • Du får hypnosen ’Speed reading’  i to versioner - med eller uden musik - så du kan vælge det, der passer bedst til dig eller variere din lytning.

 

Speed reading app fra Mindly.dk

Når du bestiller programmet, der lærer dig speed reading, får du også adgang til det via vores smarte app.

App'en kan hentes til både Apple og Android, så du kan lytte til hypnosen, uanset hvilken platform du bruger i din hverdag. Samtidig har du altid adgang til hypnosen, så du kan bruge den, præcis når du føler behov for det.

Du får med andre ord din helt egen speed reading app, og den kan oven i købet suppleres med flere andre af vores programmer - smart og enkelt.

Husk desuden, at vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvis du bestiller her på siden og ikke er tilfreds med dit køb.

Lær speed reading i dag med hypnosen fra Mindly.dk og læs med lynets hast


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

Lær at læse hurtigt - 4 tips til hurtigere læsning

Læsning er en uundværlig færdighed, som skal forbedre og udvikle sig over tid. Men hvis du ikke læser ofte, kan din læsefærdighed mindskes, og din læsehastighed kan falde betydeligt. Lær at læse hurtigt og forstå bedre, hvad du læser med de effektive tips herunder.

For at forbedre din læsefærdighed og forståelse er det vigtigt at blive en hurtigere læser. Hurtigere læsning er opnåelig, hvis du er villig til at opøve denne færdighed og afsætte tid til at læse dagligt. Det kommer ikke af sig selv, men det kan sagtens lade sig gøre, selv for folk, der normalt læser meget langsomt.

Vi læser ikke langsomt, fordi vi ikke kan finde ud af at læse hurtgere; det er derimod noget, vi har tillært os, muligvis fordi vi tror,a t vi bedre forstår teksten, hvis vi ikke læser hurtigt. Det viser sig imidlertid, at forståelsen også skærpes, hvis man lærer at læse hurtigere. Kort fortalt lærer man hjerne  at arbejde hurtiere, og det betyder også, at den hurtigere forstår, hvad den læser.

Det såkaldte speed-læsning er en færdighed, der kan have en positiv indflydelse på din produktivitet på studiet eller arbejdspladsen, og det kan hjælpe dig med at blive mere beskæftigelsesorienteret. Herunder er nogle tips til hurtigere læsning, som er lette at gennemføre. Med lidt tid og øvelse vil du helt sikkert kunne mærke en effekt.

Lær at læse hurtigere

1. Du må ikke læse højt

Mange mennesker antager, at kun børn læser højt, men hvis du er meget opmærksom, har du måske indset, at højtlæsning er meget udbredt blandt voksne. Dog kan højtlæsning bremse din læsehastighed og hæmme din forståelse. Om det så bare er at forme ordene med munden, kan dette mindske din læsehastighed betydeligt. Så du skal være opmærksom og sørge for at standse vanen med at læse højt. Det er det vigtigste råd, hvis man vil lære at læse hurtigere.

2. Forbedr dit ordforråd og øv dig

Den idé, at øvelse gør mester, er meget relevant, og har også indflydelse på hvor dygtig du er til speed- læsning. Ved at øve dig ofte kan du øge din hastighed, men du skal prøve at læse hurtigere, end du normalt gør. Ved at øge din hastighed sporadisk, kan du begynde at læse hurtigere over tid. Forøgelse af dit ordforråd kan også forbedre din læsehastighed, fordi det lader dit sind genkende ord i et hurtigere tempo. Derfor vil øvelse og et bedre ordforråd give dig gode resultater med din læsning.

3. Følg din finger

Som barn blev du sandsynligvis instrueret i at bruge din finger som guide under det ord, du læser. Dette trick kan stadig bruges til at forbedre din læsehastighed som voksen. Du skal blot bruge din finger som guide, men fremskynde dit tempo ved at bevæge fingeren hurtigt henover hver side. Dette vil i høj grad forbedre din hastighed og giver dig mulighed for at begynde at læse hurtigere. Dette er et simpelt trick, men det virker, selvom det nok kan virke akavet de første par gang, man prøver.

4. Dit mål bør være mindst 250 ord i minuttet

Den gennemsnitlige voksne læser med en hastighed på 250 ord i minuttet, så dette bør være dit minimale mål, når du begynder at arbejde på at øge din læsehastighed. Dog bør du stræbe efter at overgå dette gennemsnit og blive en endnu hurtigere læser for at forbedre dine evner. Færdigheder i speed-læsning forbedrer dit CV og gøre dig mere produktiv. Hurtigere læsning er en færdighed, som du skal udvikle over tid.

Lær at læse hurtigere og forstå bedre

Guide til at læse hurtigere

Hvis du ønsker mere vejledning til at læse hurtigere, så kan en guide på lydbog være løsningen. Den fungerer som den egen personlige lærer, og kan hurtigt hjælpe dig med at øge din læsehastighed og din forståelse.

Du kan læse mere om programmet "Speedreading - lær at læse hurtigere" her.

Lær at læse hurtigere i dag, og bliv mere effektiv. Der er fuld tilfredshedsgarenti på alle programmer.

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere

Anonym
Onsdag, 14. Februar 2018
Jeg nyder hver aften sammen med min datter at lytte til denne lydfil. *

* Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser. Læs mere
Henter...