Sov Godt!

Sov Godt!
  • Forfatter: Karen Holten
  • Udgave: Lydbog (Download)
  • Sprog: Dansk

Hjælp til dig som har svært ved at falde i søvn og med at få sovet godt igennem natten. Filen guider dig ind i en dybt afslappet tilstand, og derfra ind i søvn, med forslag om at få en god nats søvn.

Få en dyb og afslappende søvn

Hvis du kæmper med at falde i søvn eller vågner om natten, for derefter at vågne om morgenen og føle dig træt, kan hypnose hjælpe dig med at få den hvile, du har brug for. Få en dyb og afslappende søvn med denne hypnose lydfil, der er designet til at overvinde søvnløshed og hjælpe dig med at falde i søvn og sove godt.

Oplev en fredelig overgang til søvn, mens den beroligende stemme guider dig ind i en tilstand af ro og dyb afslapning, der hjælper dig med at give slip på bekymringer og negative tanker. Du vil også lære en teknik til at håndtere tankemylder ved sengetid, der ofte forstyrrer din evne til at falde i søvn, så du kan skabe en positiv ændring i din søvnrytme og opnå forbedret søvnkvalitet.

Find let og effektivt ro i dit sind til at falde i søvn, så du kan forvandle din søvnoplevelse og vågne op frisk og klar til at gribe dagen an.

Hypnose er en velafprøvet og anerkendt metode til at få adgang til og påvirke det underbevidste sind, hvor mange af vores overbevisninger og adfærdsmønstre er gemt. Ved at ændre disse dybt forankrede overbevisninger gennem hypnose, i en dybt afslappet og fokuseret tilstand, kan du skabe varig og positiv forandring i dit liv. Ved at lytte gentagne gange tillader lydfilen dig at integrere positive ændringer i din daglige rutine, hvilket kan have en vedvarende effekt over tid.

Det er vigtigt at lytte til lydfilen flere gange for at opnå effektivitet. Det anbefales at lytte en gang om dagen i to uger og derefter efter behov. Sørg for, at du kan lytte uforstyrret og uden at gøre noget andet på samme tid.

 

Hvis du ønsker at øge effektiviteten af denne fil, kan du også tage fat i nogle af de følgende faktorer:

 

  • Skab en afslappende sengetidsrutine: Udvikl en beroligende rutine, der hjælper dig med at slappe af inden sengetid, som at tage et varmt bad, læse en bog eller lytte til beroligende musik
  • Skab et søvnvenligt miljø: Sørg for, at dit soveværelse er mørkt, stille, køligt og behageligt, med en komfortabel madras og puder.
  • Læg skærmene væk en time før sengetid. Det blå lys fra skærmen kan hæmme produktionen af søvnhormonet melatonin. Derudover aktiverer stimuli fra skærme også hjernen, hvilket gør det sværere for dig at slappe af.
  • Undgå koffein tæt på sengetid; det kan holde dig vågen.
  • Undgå alkohol tæt på sengetid: Alkohol kan få dig til at føle dig søvnig i starten og hjælpe dig med at falde i søvn, men det forstyrrer kvaliteten af din søvn og efterlader dig træt om morgenen.
  • Hold dig til en regelmæssig søvnplan: Gå i seng og vågn op på samme tid hver dag, selv i weekenderne eller i ferier. Dette sender signaler til din krop for at etablere en god døgnrytme.

 

Det er vigtigt at lytte til lydfilen adskillige gange for at den kan være effektiv. Det anbefales at lytte en gang om dagen i 2 uger, derefter ved behov. Sørg for at du kan lytte uforstyrret, og ikke imens du gør noget andet.

Du får lydfilen i to udgaver: med og uden musik, så du kan vælge den udgave du foretrækker.

 

Om Karen Holten

Karen Holten er en certificeret master hypnoterapeut og master NLP practitioner, uddannet på Hypnoseskolen, en førende hypnoterapeutskole i Århus og København. Hun har privat praksis i Odense og arbejder også online. Hun arbejder med mange forskellige problematikker, men har særlig interesse i selvværdsproblematikker og seksuelle problemer.

 


* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere

   

Henter...